Nye medlemmer

Kære nye medlem af Enhedslisten Blågård, velkommen!

Vi håber meget at du har lyst til at være aktiv i Enhedslisten og lave progressiv politik sammen med en masse gode kammerater! Vi vil forsøge at kontakte dig indenfor et par måneder efter din indmeldelse for at sige hej og fortælle dig om vores aktiviteter, men du er selvfølgelig også meget velkommen til at tage kontakt. Du kan også holde øje med kalenderen her på hjemmesiden og vi informerer gennem den fælles Nørrebro Nyheds-email.

Vores aktiviteter er en blanding af traditionelle afdelingsmøder, aktioner, politiske møder om bestemte emner, filmaftener, fredagbarer og hvad vi eller finder på. Nogle af vores aktiviteter er afdelings aktiviteter, men mange af dem er fælles Nørrebro aktiviteter, for alle 4 afdelinger på Nørrebro.

Enhedslisten København holder også introkurser for nye medlemmer et par gange om året.
Det er en god måde at komme i gang på, fordi man er sammen med andre nye og fordi man bliver introduceret til hvordan Enhedslisten organisatorisk hænger sammen, og hvilke muligheder der er for at være aktiv i Enhedslisten. Udover afdelingen findes der også Udvalg og Netværk hvor du kan lave politisk arbejde. Alt det kan man selvfølgelig også læse mere om på Enhedslistens partiside.
Men hold øje med mails fra Enhedslisten København hvis du gerne vil på introkursus.

Vi glæder os til at se dig i afdelingen!

 

VH Blågårds Arbejdsudvalg